AKI SUSHI HASSELT

AKI SUSHI HASSELT Aki Sushi Hasselt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 224 beoordelingen
22 mrt 2021 om 19:37 Op afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger. Eten was ook lekker.
26 feb 2021 om 20:38 Over het eten kan ik weinig zeggen want mijn zin erin is volledig over. Meer dan 2 uur moeten wachten (bezorgtijden zou 61 min zijn. Toen ik belde naar het restaurant lachte ze me gewoon uit... sorry was het enige wat er vanaf kon. SCHANDALIG!!!!
19 feb 2021 om 22:29 Altijd super tevreden van jullie en het wachten is het waard ook super vriendelijke levering! X
19 feb 2021 om 20:06 Record op tijd. Super lekker en vers.
15 feb 2021 om 20:41 Het eten werd pas na 2,5u geleverd ondanks de belofte dat het na 1 zou geleverd worden. Een schande ...
11 feb 2021 om 22:12 Iets later dan we hadden aangeven maar zeker waard!!
10 feb 2021 om 18:57 Pikanter dan ik dacht, hadden Boot 2 besteld. Wel lekker, goede kwaliteit vis, genoeg voor 3 personen. Vriendelijke bezorger. Wel ruimschoots op voorhand besteld adv de reviews maar leverde gewoon binnen het afgesproken tijdslot. Aanrader
10 feb 2021 om 17:13 Ik heb langer moeten wachten dan 3 uur, Maar het eten was het wel waard
5 feb 2021 om 22:53 Sushi zeer lekker Maar drie uur wachten is toch te veel
5 feb 2021 om 21:08 TE LAAT WEERAL
29 jan 2021 om 22:21 Perfect op tijd zoals bevestigd. Sushi lekker vers. Wokgerecht in kleine verpakking maar meer dan voldoende .ik bestel zeker nog eens
25 jan 2021 om 8:41 Eten was heel lekker maar we hebben net geen 2,5u gewacht op ons sushi. Ruim anderhalf uur later dan verwachte bezorgtijd. We hebben wel mini veggie loempia's als extra gekregen.